• Topdocenten
  • Uitstekend cursusmateriaal
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Slagingspercentage: 91%

Veelgestelde vragen

Cursussen
Worden er ook cursussen voor de herkansingen gegeven?
Ja, deze zullen uiterlijk in het begin van de periode waarin de herkansing plaatsvindt bekend worden en op onze website gepubliceerd worden.
Wat voor lesmateriaal is er bij de cursus inbegrepen?
Wij maken ons eigen lesmateriaal. Hier wordt onder verstaan: eventuele theorie en oefenvragen, die afgestemd zijn op het tentamen. Dit lesmateriaal krijg je bij aanvang van de eerste les overhandigd.
Kan ik ook persoonlijk / individueel bijles krijgen?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. Wij zullen er alles aan doen om je tijdens onze reguliere bijlessen zo goed en persoonlijk mogelijk te begeleiden.
Is het erg als ik een les mis?
Probeer voor het begin van de volgende les zo goed mogelijk de stof van de door jou gemiste les door te nemen. Vaak is het zo dat op voorgaande stof doorgegaan wordt, dus zorg dat jouw achterstand zo klein mogelijk is.
Inschrijven/afmelden
Kan ik op een reservelijst komen als de klassen vol zijn?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. Daar wij perfecte begeleiding willen bieden houden wij maar een beperkt aantal klassen aan.
Kan ik mij inschrijven voor een cursus die al begonnen is?
Ja, stuur hiervoor een e-mail naar info@athenastudies.nl om te vragen of er nog plek is binnen een klas. Je zult alsnog het gehele bedrag moeten betalen voor de cursus, ongeacht vanaf wanneer je deel gaat nemen.
Hoelang van te voren kan ik me afmelden?
Dit is helaas niet mogelijk. Je kunt wel je inschrijving doorgeven aan een ander persoon. Voor details, zie onze algemene voorwaarden.
Klachten
Waar kan ik een klacht indienen?
Dit kan via e-mail naar klachten@athenastudies.nl. Wij zullen onze uiterste best doen om zo snel mogelijk antwoord te geven.